|
 

O NAMA

Support, Diagnostic and Transport

Tehnički tim

Naš tehnički tim čini 12 iskusnih majstora (mehaničari, električari, staklari), koji su u potpunosti obučeni da izvrše svaku intervenciju na svim tipovima komercijalnih vozila i autobusa. Prateći inovacije u oblasti održavanja vozila, zaposlenima smo obezbedili adekvatne obuke u pogonima vodećih svetskih proizvođača komponenti komercijalnih vozila.

Stvarajući tehnički kadar SDT Group DOO, trudili smo se da stvorimo kompaktan tim, koji sa majstorima čine i naši inženjeri mašinstva i saobraćaja. Na taj način smo spojili praktično i teorijsko znanje, zahvaljujući čemu za naše stručnjake gotovo da ne postoji nerešiv problem, koji se može pojaviti u toku eksploatacije motornih vozila. Svaki novi radni zadatak za nas predstavlja samo još jedan poslovni izazov na koji ćemo odgovoriti sa maksimalnom posvećenošću. 

U skladu sa politikom kvaliteta SDT Group, konstantno profesionalno usavršavanje zaposlenih je garancija kvalitetne usluge pružene krajnjem korisniku.

Našim klijentima nudimo kontinuiranu podršku i razvoj u delatnosti transporta.

                                                                                                                                                                                                                          


 Sretenjska 4, 11272, Dobanovci, Beograd, Srbija *** e-mail: office@sdtgroup.rs *** Tel: +381 11 770 3100 *** ISO 9001:2008 - SGS
© 2019 « SDT GROUP D.O.O. » All right reserved.