|
 

PROIZVODI

Support, Diagnostic and Transport

AdBlue®

SDT GROUP DOO je ovlašćeni diler kompanije „GREENCHEM“, Češka Republika

Untitled              8

 

Kompanija GreenChem je patentirala i zaštitila proizvod koji je nazvan AdBlue®.

„GREENCHEM“ je jedan od vodećih svetskih proizvođača AdBlue®-a, osnovan 2003. godine u Holandiji. Članica AGROFERT Grupe, sa sedištem u Češkoj Republici i sa godišnjim prometom od 7 milijardi evra, postaje 2009. godine.

AGROFERT Grupa je privatno vlasništvo i sastoji se od približno 230 entiteta, sa proizvodnim pogonima širom Češke Republike, Nemačke, Slovačke, Mađarske, Kine, preduzećima ćerkama širom Evrope, kao i prodajno-distributivnom mrežom  u Americi i Aziji.

Proizvodnu mrežu „GREENCHEM“-a čini više od 20 AdBlue® rafinerija širom sveta, koje kvalitet proizvoda garantuju VDA licencom i ISO 22241 sertifikatom.

„GREENCHEM“ obuhvata kompletan lanac – proizvodnju, prodaju i distribuciju krajnjim korisnicima u automobilskoj industriji.

 

AdBlue®

 

AdBlue® je čist vodeni rastvor uree koga čini 32,5% čista urea i 67,5% dejonizovana voda prema ISO 22241 standardu.

Proizvod AdBlue® se direktno ubrizgava u izduvni sistem vozila i putem SCR (Selektivna Katalitička Redukcija) tehnologije smanjuje emisiju štetnih gasova na nivo propisan zahtevima stadarda Euro 4, Euro 5 i Euro 6.

Celokupna skladišna oprema kao i sistem pumpi za snabdevanje moraju biti predodređeni isključivo za  AdBlue®. Kako bi se izbegla kontaminacija i obezbedio kvalitet proizvoda, AdBlue® se skladišti na temperaturama između 0oC i +25oC, čime mu se obezbeđuje vek trajanja od minimum 1,5 godine.

SDT GROUP DOO je, kao ovlašćeni diler GREENCHEM-a, u mogućnosti da Vam ponudi AdBlue® dopremljen na zahtevanu adresu, cisternom ili IBC kontejnerima od 1000 l.

 

Dopremanje cisternom:

IBC punjenje:

 

Takođe, nudimo Vam i SMART sistem distribucije kapaciteta 2.900l i 6.200l, opremljene telemetrijskim sistemom, čime se kompjuterski kontroliše količina potrošenog AdBlue®.

 

SMART sistem skladištenja i distribucije sa duplim zidom kapaciteta od 2.900L:

11

 

Konstruisan je za spoljnu upotrebu sa UV zaštitom, zaštitom od kiše i ugrađenim sistemom grejanja i hlađenja u cilju održavanja optimalne temperature i održavanja visokog kvaliteta AdBlue®-a.Celokupna instalacija dovoda AdBlue®-a je napravljena od nerđajućeg čelika.

 

Greenchem - AdBlue®

                                                                                      


Izdvajamo

        new solaris      

Solaris Bus &Coach

     

Solaris Bus &Coach

Vesti

22 Feb, 2018

KÖGEL UVODI U PONUDU NOVU GENERACIJU POLUPRIKOLICA - NOVUM

15 Dec, 2016

SDT GROUP NOVI ZASTUPNIK KOMPANIJE KÖGEL

27 Oct, 2016

KOMPANIJA SDT GROUP DOBILA PRVI VELIKI POSAO U ŠVEDSKOJSretenjska 4, 11272, Dobanovci, Beograd, Srbija *** e-mail: office@sdtgroup.rs *** Tel: +381 11 770 3100 *** ISO 9001:2008 - SGS
© 2019 « SDT GROUP D.O.O. » All right reserved.