|
 

PROIZVODI

Support, Diagnostic and Transport

WEBASTO

Preduzeće Webasto AG svojom širokom paletom proizvoda za udobnost, bezbednost i komfor u vožnji spada u red svetski najvećih i vodećih dobavljača u auto industriji.

 

Webasto_logo

 

Centrala preduzeća nalazi se u Štokdorfu kod Minhena u Nemačkoj. Proizvodni pogoni preduzeća nalaze se u Nemačkoj, Italiji,Holandiji, Velikoj Britaniji, Turskoj, SAD, Brazilu, J.Koreji i u Japanu.Preduzeće je osnovano 1901 godine od strane Wilhelma Baiera u Eslingenu, a osnovni program je bio izrada delova od metala i žice. 1908 godine sledi selidba u Štokdorf , a od početnih slova imena nastaje marka, koja je još i danas zaštićena u svetu- Webasto (Wilhelm BaierStockdorf). Prvi proizvodi bili su delovi za bicikle i metalni proizvodi za domaćinstva. 1933. godine proizveden je prvi krov za autobuse a 1952. godine prvi grejač za kamione i autobuse. Od tih vremena Webastova razvojna putanja je u stalnom usponu i automobilska industrija je nezamisliva bez njihovih proizvoda.

Široka paleta sistema za grejanje i klimatizaciju obuhvata proizvode za ugradnju u kamione, autobuse, automobile, radne mašine i plovila.

U SDT servisnom centru možete obaviti ugradnju ili svaki vid servisa Vašeg WEBASTO uređaja.

 

WEBASTO

 

Za više informacija o Webasto proizvodima i servisu slobodno se obratite našem odeljenju logistike i rezervnih delova.

 

 


Izdvajamo

        new solaris      

Solaris Bus &Coach

     

Solaris Bus &Coach

Vesti

22 Feb, 2018

KÖGEL UVODI U PONUDU NOVU GENERACIJU POLUPRIKOLICA - NOVUM

15 Dec, 2016

SDT GROUP NOVI ZASTUPNIK KOMPANIJE KÖGEL

27 Oct, 2016

KOMPANIJA SDT GROUP DOBILA PRVI VELIKI POSAO U ŠVEDSKOJSretenjska 4, 11272, Dobanovci, Beograd, Srbija *** e-mail: office@sdtgroup.rs *** Tel: +381 11 770 3100 *** ISO 9001:2008 - SGS
© 2019 « SDT GROUP D.O.O. » All right reserved.