|
 

VESTI

Support, Diagnostic and Transport

  • Početna
  • Vesti
  • DAF XF 460 FT Super Space Cab osvojio nagradu “Master Truck of the Year 2016”
DAF XF 460 FT Super Space Cab osvojio nagradu “Master Truck of the Year 2016”
17 Oct, 2016 | 0 komentara

DAF-XF-460-Master-Truck-of-the-Year-2016-01-940

DAF XF 460 FT Super Space Cab svojio je prestižnu nagradu “Master Truck of the Year 2016”.  Priznanje je dodeljeno na osnovu mišljenja dvanaestočlanog žirija, urednika najboljih poljskih magazina o saobraćaju, a XF je titulu najboljeg, kako se kaže u saopštenju, zaslužio zbog izvrsne učinkovitosti i udobnosti tokom vožnje.

Tokom testiranja, sva vozila ocenjivana su u nekoliko kategorija, među kojima su performanse motora, karakteristike vozila na putu i udobnost kabine, a na ispitu su se našli i cena, kao i efikasnost tehničke podrške.

DAF-XF-460-Master-Truck-of-the-Year-2016-02-640

-  DAF XF 460 FT Super Space Cab već godinama je veoma “prijateljsko” vozilo koje zadovoljava sve potrebe vozača i transporta robe. Reč je o umetničkom delu koje nudi savršen odnos performansi motora i potrošnje goriva. Važno je napomenuti da kupac može računati na odlične i praktične back-up sisteme u vozilu, što bezbednost, ali i cenu ovog vozila čini najprivlačnijom na tržištu – ističe se u oceni žirija.

Povodom priznanja oglasio se i Ričard Zink, direktor marketinga i prodaje u DAF kamionima, koji ističe da ova nagrada samo potvrđuje ono što klijenti poznatog proizvođača kamiona znaju odavno.

- Kada je reč o udobnosti i ekonomičnosti nema dvoumljenja. DAF kamioni su najbolji izbor. Ovog juna dodeljeno nam je i priznanje za transportnu flotu godine, a nagrada u Poljskoj još jedan je pečat na uverenju da DAF suvereno gospodari evropskim tržištem već 20 godina – poručuje Zink.

SERVIS KAMIONA - SDT SERVIS

U SDT servisnom centru možete izvršiti tehničku proveru kamiona, tehničku proveru autobusa, redovan servis kamiona, redovan servis autobusa, dijagnostiku svih sistema i sklopova, popravke pogonskog agregata, sistema za kočenje, upravljanja i oslanjanja, popravke transmisionih sistema i diferencijala, centriranje trapa, balansiranje i zamenu pneumatika, popravke električnih i elektronskih sistema, reparaciju i zamenu stakala, popravku i dopunu klima uređaja, pneumatske instalacije, kao i popravku i baždarenje tahografa.

Osim servisa komercijalnih usluga na raspolaganju su i farbarsko limarski radovi - korekcija i zamena oštećenih delova rama vozila, panela i elemenata spoljašnje oplate, farbanje i montaža svih delova vozila i poliranje svih delova vozila.

 

 Sretenjska 4, 11272, Dobanovci, Beograd, Srbija *** e-mail: office@sdtgroup.rs *** Tel: +381 11 770 3100 *** ISO 9001:2008 - SGS
© 2019 « SDT GROUP D.O.O. » All right reserved.