AdBlue®

AdBlue®
SDT GROUP DOO je ovlašćeni diler kompanije „GREENCHEM“, koja je patentirala i zaštitila proizvod pod nazivom AdBlue®.
„GREENCHEM“ je jedan od vodećih svetskih proizvođača AdBlue®-a, osnovan 2003. godine u Holandiji. Članica AGROFERT Grupe, sa sedištem u Češkoj Republici i sa godišnjim prometom od 7 milijardi evra, postaje 2009. godine.
AGROFERT Grupa je privatno vlasništvo i sastoji se od približno 230 entiteta, sa proizvodnim pogonima širom Češke Republike, Nemačke, Slovačke, Mađarske, Kine, preduzećima ćerkama širom Evrope, kao i prodajno-distributivnom mrežom u Americi i Aziji.
Proizvodnu mrežu „GREENCHEM“-a čini više od 20 AdBlue® rafinerija širom sveta, koje kvalitet proizvoda garantuju VDA licencom i ISO 22241 sertifikatom.
„GREENCHEM“ obuhvata kompletan lanac – proizvodnju, prodaju i distribuciju krajnjim korisnicima u automobilskoj industriji.
Više na www.en_gb.greenchem-adblue.com

Piusi

 

PIUSI S.P.A. prizvodi profesionalne, visokokvalitetne i proizvode koji su laki za upotrebu, a koji služe za transfer, točenje i merenje količine goriva, ulja i tečnosti.

PIUSI pumpe, protokomeri, instrumenti za istakanje i dodaci (filteri, brizgaljke, itd.) su u širokoj upotrebi i za njima postoji potražnja na globalnom nivou u raznim sektorima – transport, građevina, poljoprivreda, auto-industrija, brodogradnja, sa specijalnim fokusom na proizvodnju proizvoda koji se baziraju na UREI (AdBlue®, DEF, ARLA).

Više na www.piusi.com

Goran Stajić

Rukovodilac nabavke i prodaje rezervnih delova u veleprodaji
Mob: +381 62 738 004
E-mail: goran.stajic@sdtgroup.rs

Imate pitanje? Kontaktirajte nas!