AUGER autotechnik

AUGER autotechnik
SDT GROUP je 2018. godina uspostavila saradnju i sa renomiranim nemačkim isporučiocem visokokvalitetnih rezervnih delova Auger autotechnik.
U asortimanu kompanije iz Kelna je više od 30.000 rezervnih, za zamenu najčešće potrebnih delova motora, kvačila, osovina, glavčina, kočionog, upravljačkog i sistema oslanjanja i komprimovanog vazduha za većinu najmasovnijih evropskih komercijalnih vozila. Auger nudi i delove kabina, prečistače (filtere) vazduha i svih fluida, vazdušne jastuke i druge delove. Kompanija posluje pod sloganom „Original nije nužno i najbolji“, što se iz godine u godinu potvrđuje sve većom potražnjom za delovima iz njenog asortimana, pa je Augerova tržišna mapa proširena na više od 60 država u svetu.
Kupcima Auger zamenskih delova se garantuje visok kvalitet, jer doslovno svaki deo prolazi kroz trofaznu kontrolu – prvo kod proizvođača, potom u sopstvenom ispitno-razvojnom centru i na kraju pred samu isporuku.
Uključivanjem u poslovanje još jednog renomiranog partnera, SDT Group zaokružuje ponudu vozila, originalnih i zamenskih delova i usluga na jednom mestu – u servisno-prodajnom kompleksu u Dobanovcima.
Više na www.iamauger.com

Goran Stajić

Rukovodilac nabavke i prodaje rezervnih delova u veleprodaji
Mob: +381 62 738 004
E-mail: goran.stajic@sdtgroup.rs

Imate pitanje? Kontaktirajte nas!