DAF XF 460 FT Super Space Cab svojio je prestižnu nagradu “Master Truck of the Year 2016”.  Priznanje je dodeljeno na osnovu mišljenja dvanaestočlanog žirija, urednika najboljih poljskih magazina o saobraćaju, a XF je titulu najboljeg, kako se kaže u saopštenju, zaslužio zbog izvrsne učinkovitosti i udobnosti tokom vožnje.

Tokom testiranja, sva vozila ocenjivana su u nekoliko kategorija, među kojima su performanse motora, karakteristike vozila na putu i udobnost kabine, a na ispitu su se našli i cena, kao i efikasnost tehničke podrške.

–  DAF XF 460 FT Super Space Cab već godinama je veoma “prijateljsko” vozilo koje zadovoljava sve potrebe vozača i transporta robe. Reč je o umetničkom delu koje nudi savršen odnos performansi motora i potrošnje goriva. Važno je napomenuti da kupac može računati na odlične i praktične back-up sisteme u vozilu, što bezbednost, ali i cenu ovog vozila čini najprivlačnijom na tržištu – ističe se u oceni žirija.

Povodom priznanja oglasio se i Ričard Zink, direktor marketinga i prodaje u DAF kamionima, koji ističe da ova nagrada samo potvrđuje ono što klijenti poznatog proizvođača kamiona znaju odavno.

– Kada je reč o udobnosti i ekonomičnosti nema dvoumljenja. DAF kamioni su najbolji izbor. Ovog juna dodeljeno nam je i priznanje za transportnu flotu godine, a nagrada u Poljskoj još jedan je pečat na uverenju da DAF suvereno gospodari evropskim tržištem već 20 godina – poručuje Zink.

SERVIS KAMIONA – SDT SERVIS

U SDT servisnom centru možete izvršiti tehničku proveru kamiona, tehničku proveru autobusa, redovan servis kamiona, redovan servis autobusa, dijagnostiku svih sistema i sklopova, popravke pogonskog agregata, sistema za kočenje, upravljanja i oslanjanja, popravke transmisionih sistema i diferencijala, centriranje trapa, balansiranje i zamenu pneumatika, popravke električnih i elektronskih sistema, reparaciju i zamenu stakala, popravku i dopunu klima uređaja, pneumatske instalacije, kao i popravku i baždarenje tahografa.

Osim servisa komercijalnih usluga na raspolaganju su i farbarsko limarski radovi – korekcija i zamena oštećenih delova rama vozila, panela i elemenata spoljašnje oplate, farbanje i montaža svih delova vozila i poliranje svih delova vozila.