Kamion S500, nove generacije kompanije Scania nedavno se u najvećem tunelu za ispitivanje uticaja klimatskih uslova na vozila, koji je 2013. godine nakon investicije od 400 miliona švedskih Kruna otvoren u okviru Skanijinog opitnog centra u švedskom gradu Sedertelje, suočio sa svim mogućim meteorološkim iznenađenjima koja ga mogu snaći na putu.

Tunel može proizvesti kišu i sneg različitog intenziteta, a vazdušna strujanja simuliraju temperaturne razlike od arktičkih zima gde se temperatura spušta do minus 35 stepeni Celzijusa uz polarne vetrove, pa sve do saharskih plus 50 i pustinjskih oluja.

Uslovi kojima je bio izložen Skanijin kamion nove genarcije pomažu da se postignu što bolje performanse vozila i ekonomičnost potrošnje, a za kompaniju Scania mogućnost stvaranja kontrolisanih klimatskih uslova znači kraći razvojni put novih kamiona i autobusa.

PRIPREMA KAMIONA ZA ZIMU SDT SERVIS KAMIONA

Za sve ostale probleme, pomoć možete potražiti u SDT servisnom centru gde možete izvršiti tehničku provera kamiona, tehničku provera autobusa, redovan servis kamiona, redovan servis autobusa, dijagnostiku svih sistema i sklopova, popravke pogonskog agregata, sistema za kočenje, upravljanja i oslanjanja, popravke transmisionih sistema i diferencijala, centriranje trapa, balansiranje i zamenu pneumatika, popravke električnih i elektronskih sistema, reparaciju i zamenu stakala, popravku i dopunu klima uređaja, pneumatske instalacije, kao i popravku i baždarenje tahografa.

Osim servisa komercijalnih usluga na raspolaganju su i farbarsko limarski radovi – korekcija i zamena oštećenih delova rama vozila, panela i elemenata spoljašnje oplate, farbanje i montaža svih delova vozila i poliranje svih delova vozila.