Zvaničnim potpisivanjem ugovora sa kompanijom KÖGEL, SDT GROUP postala je ovlašćeni zastupnik, uvoznik, prodavac i serviser prikolica i poluprikolica ovog poznatog nemačkog proizvođača.

Servisni centar kompanije SDT, koji će biti servisni centar za KÖGEL program sa prodajom originalnih rezervnih delova, nalazi se na veoma atraktivnoj lokaciji za sve vozače kamiona i komercijalnih vozila (Sretenjska 4, Dobanovci), na raskrsnici važnih magistralnih puteva koji vode ka Novom Sadu, Beogradu, Zagrebu i Zapadnoj Srbiji, što je veoma važna činjenica za ovog uglednog proizvođača priključnih vozila sa tradicijom dužom od 80 godina.

Vlasnicima transportnih kompanija, ali i svima koji koriste kamione, kompanija SDT na teritoriji Srbije i Crne Gore nudi kompletan Kögelov asortiman: plato poluprikolice, hladnjače i takozvane kofer poluprikolice, kontejnerske i kiperske poluprikolice, niskonoseće prikolice i poluprikolice.

O SDT GROUP

Kompanija SDT GROUP DOO, sertifikovana od strane SGS sertifikatom ISO 9001, osnovana je 2010. godine, od kada beleži značajne uspehe uz neprekidan razvoj, o čemu svedoče stalan rast prihoda i novi klijenti. Osim što je zvanični serviser više od 1.000 autobusa kompanije „Solaris“ u Srbiji i okruženju, SDT politiku poslovanja usmerava i na segment dostavnih vozila i kamiona, te veoma brzo ostvaruje saradnju sa brojnim inostranim partnerima. Potpisivanje ugovora sa nemačkim proizvođačem priključnih vozila, kompanijom Kögel, još jedan je u nizu uspeha koji su obeležili ovu poslovnu godinu za SDT GROUP.