Solaris autobus

Solaris Bus&Coach

Solaris Metrostyle

Solaris Metrostyle

Novi metropolitan dizajn koji se može primeniti na skoro sve modele autobusa i trolejbusa - bilo koje dužine i sa bilo kojom vrstom pogona. Solaris je u stanju da obezbedi isto opterećenje putnika za vozila u MetroStyle dizajnu kao i za standardna izdanja. Uprkos novom dizajnu prednjeg dela autobusa, proizvođač će zadržati isti komfor radnog prostora za vozače – u pogledu položaja sedišta i ergonomije vozačke kabine. Umesto konvencionalnih retrovizora, Solaris će ponuditi inovativne kamere koje će sigurno povećati udobnost vozača, ali pre svega bezbednost.

Solaris Metrostyle autobus
Metrostyle premijera

Karakterističan i dinamičan tramvajski izgled autobusa u MetroStyle dizajnu je odgovor na najnovije trendove u javnom prevozu. Vozila u ovom dizajnu su posebno razvijena da opslužuju BRT (Bus Rapid Transit) sisteme. Nova MetroStyle generacija je rezultat duboke integracije inženjerskih dostignuća, kreativne snage dizajnera i strateških ciljeva menadžmenta. S tim u vezi, Solaris novi MetroStyle izgled tretira kao premium verziju dizajna u okviru svog portfelja proizvoda.

Trollino 24

Na sajmu Busworld 2019 u Briselu, Solaris je predstavio novi dizajn MetroStyle na dvozglobnom trolejbusu Trollino 24. Ova konkretna dužina autobusa biće savršena za visoko urbanizovane metropole i za najprometnije brze rute.