Fogmaker gašenje požara

Fogmaker

Fogmaker - primena u poljoprivredi

Fogmaker sistemi za suzbijanje požara u poljoprivredi

Požar i eksplozije su rizici koji su često povezani sa poljoprivredom. Tehnologija Fogmaker-a pruža prave uslove za borbu protiv složenih uslova požara koji mogu nastati u motornom prostoru poljoprivredne mašine.

Fogmaker za poljoprivredne mašine
Zaštitite poljoprivredne mašine

Poljoprivredna oprema kao što su traktori, balirke, kombajni mogu biti od velike vrednosti, ne samo kao investicija, već i zbog novca koji zaradi tokom žetve. Požar u bilo kojoj vrsti poljoprivredne opreme može imati ozbiljne posledice kako po vlasnike tako i po okolinu. Ako se mašina zapali u radionici, može doći do značajnih šteta za čije su prevazilaženje potrebne godine. Zbog sezonske prirode određenih vrsta poljoprivrede, posledice mogu biti još gore ako poljoprivrednik propusti svoj „prozor“ za setvu ili žetvu.

Mnoga osiguravajuća društva širom sveta zahtevaju da poljoprivredne mašine imaju sistem zaštite od požara.

Fogmaker spasava živote, štiti opremu i sprečava požar od širenja

Fogmaker automatski sistem za gašenje požara je dizajniran da suzbije požare kako bi spasio živote, zaštitio opremu i sprečio širenje požara. Nekoliko osiguravajućih kompanija nudi bolju premiju ili nižu franšizu kada na vozilu imate instaliran sistem za suzbijanje požara iz Fogmaker-a.

Suzbijanje požara u poljoprivrednim mašinama
Jedinstveni dizajn sa individualnim opcijama

Fogmaker sistem za gašenje požara je jedinstveno dizajniran za svaku pojedinačnu mašinu, marku i model, a modularni dizajn omogućava krajnjem kupcu da prilagodi nekoliko opcija. Fogmaker ima dugo i obimno iskustvo iz segmenta poljoprivrede i njegove različite primene.

Gašenje požara kombajn Fogmaker